Skip to main content
 

17. oktober, kl. 14, Fafo Østforum seminar: Internasjonal flyt – nasjonal håndheving

15. oktober 2024

Samarbeid på tvers av landegrenser må til for å slå ned på utnytting av personer som arbeider i et annet land enn det de bor i. Men – det mangler både verktøy og kompetanse i kontrolletatene. Norge skal snart delta for fullt i den europeiske arbeidsmarkedsmyndigheten ELA. Hva slags bistand kan forventes? Dette og mere er på programmet den 17. oktober. Det er fortsatt ledige plasser i studio. Meld deg på!

Dette Fafo Østforum seminaret holdes i LO Media Studio, Møllergata 10, Oslo, torsdag 17. oktober 2024, kl. 14.00–15.30. Vi håper du har anledning til å følge seminaret – enten i studio eller via videosendingen.

På seminaret presenteres en ny Fafo-rapport om håndhevingspraksis og samarbeid mellom de nasjonale tilsynene på tvers av landegrenser i Norden og Baltikum.

Å ha oversikt over de mobile arbeidstakerne ved hjelp av registreringsordninger blir ansett for å være avgjørende i forbindelse med håndheving. På dette seminaret får du høre mer om den belgiske ordningen Limosa. Er det på tide å få noe liknende i Norge?

Seminarprogram og mer informasjon

 

Nyhet