Skip to main content
 

Byggmesterforsikring blir støttemedlem i Fair Play Bygg

19. februar 2024

Fair Play Bygg Oslo og omegn søker nå etter støttemedlemmer for å styrke foreningens kapasitet. Nylig fikk foreningen napp hos Byggmesterforsikring, som tegnet medlemskap.

– Byggmesterforsikring har blitt støttemedlem i Fair Play Bygg fordi vi ser at arbeidet deres hjelper de seriøse håndverksbedriftene, sier daglig leder Kolbjørn Røstelien.

Alle støttemedlemmer må signere Fair Play Byggs Etikkplakat, som har som hensikt å få aktører i byggebransjen til å dedikere seg til å ikke bare følge lovverket, men være en aktiv pådriver for å sørge for en seriøs bransje.

I 2023 sendte Fair Play Bygg Norges sju prosjekter til sammen hele 846 varsler til offentlige etater om arbeidslivskriminalitet.

– Finansinstitusjoner som Byggmesterforsikring er en viktig del av byggebransjen. Vi trenger dem på laget og skal bistå dem med vår kunnskap om hvordan kriminelle aktører hvitvasker og opptrer, sier Lars Mamen, leder i Fair Play Bygg Oslo og omegn til Byggmesteren.

Som støttemedlem i foreningen kan Byggmesterforsikring få rådgivning og bistand som gjør det mulig å oppdage kriminelle aktører tidligere.

Nyhet