Skip to main content
 

Kofa-konferansen 2020: Covid-19, habilitet og skytjenester er noen av temaene

  • 13. august 2020

Klagenemda for offentlige anskaffelser (KOFA) har besluttet at årets konferanse blir et webinar. På programmet står blant annet to utenlandske foredragsholdere som skal formidle erfaringer fra det danske Klagenævnet for Udbud og den seneste utviklingen i EUs lovgivningsarbeid knyttet til offentlige anskaffelser. Konferansedato, påmelding og andre praktiske forhold blir annonsert om noen uker.

Direktør i Klagenemndsekretariatet, Anneline Vingsgård, sier at årets konferanse blir variert:

– Vi ønsker å gi tilhørerne inspirasjon fra foredragsholdere som har lang erfaring fra offentlige anskaffelser i sine land, og som vi nok kan lære mye av, konstaterer hun.

Klagenævnet for Udbud ved nævnets formann, Nikolaj Aarø-Hansen skal gjennomgå de viktigste avgjørelsene for nævnets virksomhet det siste året. Klagenævnet for Udbud har noe videre fullmakter enn Kofa – klageorganet er mer som en domstol å regne.

Dr. Totis Kotsonis, som er partner ved advokatfirmaet Pinsent Masons London, skal se på praktiske spørsmål i kjølvannet av en krise som covid 19 – og betydningen for offentlige anskaffelser. Han skal også redegjøre for den seneste utviklingen i EUs lovgivningsarbeid knyttet til offentlige anskaffelser.

Les hele saken: Årets Kofa-konferanse historisk – skal gjennomføres digitalt (Anbud365, 13.08.20)

 
Nyhet