Skip to main content
 

22. november: Anskaffelseskonferansen 2022

  • 14. oktober 2022

Regjeringen vil ha Norgesmodellen med nasjonale seriøsitetskrav, men hva sier erfaringene med denne modellen så langt? Klarer Norgesmodellen å rydde unna kriminaliteten?

Konferanseprogrammet er nå klart. Utdrag fra programmet:

Regjeringen har i Hurdalsplattformen besluttet å lage en Norgesmodell med nasjonale seriøsitetskrav for å sikre sunnere konkurranse og et mer seriøst arbeidsliv. Bygg og anlegg og renhold har vært først ute, og Anskaffelseskonferansen stiller spørsmålene: Hvordan lykkes vi med bruk av seriøsitetskrav for å bekjempe og forhindre arbeidslivskriminalitet?  Hva skal til for å følge opp dette?
DFØ vil sammen med innkjøpssjefene i Ålesund kommune og Oslo kommune presentere suksesskriterier og dele erfaringer.

Anskaffelseskonferansen arrangeres av Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ) på Radisson BLU i Oslo tirsdag 22. november. Man kan delta fysisk på Radisson Blu for kr 1850, eller delta digitalt for kr 1150. Konferansen er for alle som driver med anskaffelser i det offentlige. Påmeldingsfrist: 8. november.

Les mer om program og påmelding (DFØ)

Les også: Klarer Norgesmodellen å rydde unna kriminaliteten? Det vil DFØ ha svar på når de arrangerer sin årlige anskaffelseskonferanse i november. En av sesjonene handler om hvordan man lykkes med bruk av seriøsitetskrav for å bekjempe og forhindre arbeidslivskriminalitet. DFØ lover en presentasjon av suksesskriterier og hva som skal til for å lykkes i bekjempelsen av arbeidslivskriminalitet. (Byggmesteren, 22.09.22)

 
Nyhet