Skip to main content
 

Statsbudsjettet 2023: Arbeidstilsynet får 25 mill for å styrke arbeidet mot sosial dumping

06. oktober 2022

Regjeringen foreslår i statsbudsjettet for 2023 å styrke innsatsen mot useriøsitet og sosial dumping med 30 millioner kroner. 25 av disse millionene går til Arbeidstilsynet. Det er ikke nok til å følge opp planen mot sosial dumping, mener tillitsvalgte.

– Useriøsitet og sosial dumping er en utfordring i flere bransjer og for å få til endring må det tas flere grep som må ses i sammenheng. Jeg er veldig glad for at Arbeidstilsynet blir løftet frem og satset på i dette viktige arbeidet, sier direktør i Arbeidstilsynet, Trude Vollheim. 

Les hele saken: Statsbudsjettet 2023: Arbeidstilsynet får 25 mill for å styrke arbeidet mot sosial dumping (Arbeidstilsynet, 06.10.22)

Les også saken: Arbeidstilsynet får 25 millioner kroner ekstra. Det er ikke nok til å følge opp planen mot sosial dumping, mener tillitsvalgte. Det er bare noen dager siden arbeidsministeren lanserte en ambisiøs plan mot sosial dumping. I denne planen får Arbeidstilsynet mange nye oppgaver. Nå advarer tillitsvalgte i Arbeidstilsynet om at tilsynet ikke får nok penger til å følge opp planen mot sosial dumping. (FriFagbevegelse, 06.10.22)

 
Nyhet