Skip to main content
 

Debattinnlegg: – Verdien av bemanningsbransjen

05. mai 2021

– Etter koronapandemien vil mangel på arbeidskraft og kompetanse bli en av de mest fremtredende utfordringene for næringslivet. Vi er derfor dypt bekymret for at det i en situasjon der vi skal gjenreise norsk økonomi og sørge for flere arbeidsplasser, påføres ytterligere restriksjoner mot bemanningsbransjen.  La derfor alle seriøse aktører bidra, skriver representanter fra bemanningsbransjen i Innlandet.

– Noen partier har til og med tatt til orde for å forby hele bransjen, altså å gjøre det forbudt for noen bransjer å leie inn arbeidskraft fra profesjonelle bemanningsbyråer. Det virker som ikke alle har merket seg, at de vi i bemanningsbransjen leier ut er fast ansatte i det enkelte byrå. De har minst like gode vilkår og betingelser som hos andre seriøse arbeidsgivere, skriver Kjersti Bretten Berg, Adecco, Even Haug, Aktiv Bemanning og Tore Nybakk, Manpower AS.

Les hele innlegget: Verdien av bemanningsbransjen (Gudbrandsdølen Dagningen, 05.05.21)

Les også innlegget: Nå er det folk i Innlandet sin tur. – Vi må fjerne den generelle adgangen til midlertidige ansettelser og forby innleie som fortrenger faste stillinger, skriver Rigmor Aasrud, stortingsrepresentant (Ap), Oppland. (Gudbrandsdølen Dagningen, 03.05.21)

 
Nyhet